Commentaren: 6
 • #6

  Linda (zaterdag, 14 juli 2018 14:55)

  Onze dochter Suze mocht twee jaar lang, op dinsdag, naar Emmy. In het weekend vroeg ze al: ‘is het al bijna dinsdag?’ Zo graag was ze bij Emmy.
  Naast het doen van allelei leuke activiteiten, is Emmy heel creatief! Met moederdag of vaderdag hebben we de meeste orginele cadeautjes gekregen. Suze geeft zelf aan dat ze goed heeft leren samen spelen en samenwerken door Emmy.
  Emmy, wij hadden geen betere gastouder kunnen wensen!

 • #5

  Jutte (zaterdag, 14 juli 2018 09:25)

  Emmy is een natuurtalent! Wij hebben 2 jaar lang zonder twijfel onze dochters aan Emmy toe vertrouwd!

 • #4

  j dortmans (vrijdag, 28 augustus 2015 22:24)

  Emmy voegt echt veel toe in ons gezin. We zijn zo blij dat ze er is. Creatief, 100% betrouwbaar, nuchter, harde werker, denkt mee, rustig solide karakter, heel lief. Ze coacht onze 3 kinderen in het steeds zelfstandiger worden en doet dat met humor, geduld en begrip. Ze onderneemt veel met de kinderen en ze zijn dan ook dol op haar. Ze spreekt regelmatig af met andere moeders / gastouders / klasgenoten uit het sociale netwerk van ons gezin en dat kan ik erg waarderen. Doordat ze goed opgeleid is en gedrag goed kan analyseren kan ik als moeder vaak dingen van haar leren.

 • #3

  sandra snippe (dinsdag, 26 mei 2015 15:50)

  Deze moeder krijgt de kans een opleiding te volgen omdat thuis met Emmy alles goed loopt.Ze is creatief lief en verzorgend met de kinderen.Vertrouw Emmy 100 procent mijn toe .En belangrijkste ze zijn dol Emmy ..

 • #2

  eszry (dinsdag, 26 mei 2015 14:55)

  je bent de aardigste opas die er bestaat. en als je er bent denk ik yes. we doen altijd leuke dingen

 • #1

  M. Pasman (maandag, 18 mei 2015 19:48)

  Wat een leuke site en in het echt doet ze het nog veel leuker met onze kids. We zijn er super blij mee! Ga zo door:)
  Groetjes Martijn en Marijke